Skårebo Energi

Skårebo Energi är specialister på laddboxar till elbilar. De gör det enkelt, smidigt och prisvärt att ladda elbilar hemma och på jobbet. Skårebo Energi riktar sig mot installatörer och elgrossister som vill handla proffsprodukter av bästa kvalité med kundservice i världsklass. I sortimentet ingår laddboxar som Easee, Zaptec och DEFA Power.

Kundcase Skårebo Energi

Vrea AB tog över uppdraget att bygga en ny webbplats för Skårebo Energi av en annan webbbyrå som inte lyckades hitta en bra lösning för deras e-handel.

Designen och varumärkesutvecklingen sköttes av Irma AB, en byrå i Jönköping som är duktiga inom UX/UI, vilket lämnade oss med en solid grund att bygga webbplatsen från.

När det kom till valet av tekniska lösningar hade vi helt öppna händer. Vi fick friheten att handplocka vår egna favoriter av ramverk, e-handelssystem, och integrationer.

Utmaningen i projektet var att integrera en lösning för att hantera produktbuntar på ett bra sätt. Här kom Swell Ecommerce in i bilden, med ett system skräddarsytt för just detta ändamål.

För de teknikentusiaster där ute (och vi vet att ni finns): webbplatsen byggdes headless med hjälp av ramverket NextJS, som snabbt och effektivt hämtade produktdata från Swell och övrigt innehåll från Sanity. Hela projektet hostades sedan på Vercel, vilket garanterar att webbplatsen inte bara är snabb och responsiv, utan också redo att möta framtiden med stil.

Se Skårebo Energis ­webbplats

Easse laddbox
Skårebo Energi Webshop
Easee laddbox
Laddbox av Easee

Vad säger Skårebo Energi?

Kan verkligen rekommendera Vrea! Lätta att samarbeta med, lyhörda och besitter stor kunskap inom webb och angränsade områden. Är både kreativa och löser problem snabbt och enkelt.
Marcus Rylner

Marcus Rylner

Ecommerce Manager/Digital Marketing, Skårebo Energi