Jönköpings Bilrekond

Jönköpings Bilrekond specialiserar sig på skräddarsydda behandlingar för både företagsbilar och privatägda fordon, med målet att förlänga deras livslängd och förhöja deras andrahandsvärde. Deras utbud av tjänster inkluderar allt från biltvätt och ozonbehandling till applicering av keramiskt lackskydd och polering med vax, allt för att fordonet ska se och kännas som nytt.

Jönköpings Bilrekond MacBook Pro team

Vårt uppdrag var att skapa en ny webbplats som skulle vara enkel att administrera och få en ny modernare känsla. Vi fick också som krav att den skulle vara svart.

Bilder kom från Sebastan Holmgren och video från Simon Petterson. Det var lätt att skapa något bra när bilder och film hade så bra kvalitét.

Resultatet blev en snabb och attraktiv webbplats i svart med riktigt bra bildmaterial. Vi valde att presentera tjänster och priser på ett nytt sätt med kort där den populäraste varianten lyftes något. Webbplatsen fick också en ny sidstruktur som gör det lättare för Google att indexera.

För den tekniskt intresserade byggde vi webbplatsen i ramverket NextJS tillsammans med ett innehållssystem (CMS) från Sanity.

Se Jönköpings Bilrekonds ­webbplats

Jönköpings Bilrekond Macbook Pro teamet
Jönköpings Bilrekond teamet
Jönköpings Bilrekond iPhone startsida
Jönköpings Bilrekond polering med vax

Vad säger Jönköpings Bilrekond?

Mycket nöjd med resultatet och arbetet på vägen. Bra och tydlig kommunikation/ Tack
Emma Hedén, fotograferad av Sebastian Holmgren

Emma Hedén

Ägare